Open Podium

 

Elke dinsdag om 21:00 uur is bij ons het “Open Podium”, gepresenteerd door één van onze professionele MC’s. Tijdens deze avond krijgt nieuw Talent een kans zich voor een publiek te presenteren. Elk Talent krijgt 5 tot 8 minuten de tijd om zich te bewijzen. Naast deze Talents kan het voorkomen dat één van onze professionals op het open podium nieuw materiaal uit probeert.

Entree: € 7,50 p.p. (€ 5,00 p.p. op vertoon van studenten- of CJP pas)

Stand-up Comedy Shows
Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag is het tijd voor het échte werk: de “Professionele Stand-up Comedy Shows”. Een Stand-up Comedy show bestaat uit 3 comedians en 1 MC (de presentator van de avond). De laatste comedian is de Headliner en sluit de show spetterend af.
 
Entree donderdag: € 16,00 p.p. (€ 10,00 p.p. op vertoon van studenten- of CJP pas) 
Entree vrijdag & zaterdag: € 17,50 p.p. (€ 15,00 p.p. op vertoon van studenten- of CJP pas)

De geschiedenis van het Comedy Cafe Amsterdam begint bij de sloop van de oude gevangenis. Dit planologische gat om de hoek van het Leidse Plein opende de deur naar de bouw van het gezellige Max Euweplein. Een ander gat, namelijk dat in de markt als het gaat om Comedy in Nederland, zorgde ervoor dat een groep getalenteerde comedians begon op te treden in Cafe Max.

Dit leidde tot het eerste Comedy Café in Nederland dat in 1994 op het Max Euweplein haar deuren opende.

Het Comedy Cafe is inmiddels uitgegroeid tot hét Nederlandse podium voor stand-up comedy. Ook in het buitenland heeft het Comedy Cafe aanzienlijke naamsbekendheid opgebouwd.

In 1996 organiseerde Lucky Strike i.s.m. Comedy Café de eerste Lucky Strike Comedy Night Tour. Dit was de eerste grootschalige tour door Nederland en heeft ervoor gezorgt dat Stand-Up Comedy een grotere naamsbekendheid heeft gekregen.

Door jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd.  

Kortom……de comedians van Comedy Café Amsterdam kunnen zeker gerekend worden tot de top van stand-up comedy in Nederland.

 

Momenteel helaas niet mogelijk!

Dinsdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag: 21:00 tot 00:00
 

Hyves Facebook Twitter