Contact & Route // Comedy Cafe Amsterdam

Contact & Route Comedy Cafe Amsterdam

Route

Routebeschrijving

Te voet
Vanuit Centraal Station Amsterdam (minder dan 10 minuten loopafstand):
Je verlaat het Centraal Station aan de IJ-zijde. Je slaat linksaf, en volgt de Ruijterkade tot je op de grote kruising komt. Daar loop je met de weg mee naar rechts, over een grote oude brug. Direct daarna sla je rechtsaf en loop je over een smalle wandelbrug naar het eiland IJdock. Je loopt dan richting het Paleis van Justitie. Daar loop je onderdoor, en dan ben je in de juiste straat: IJdok. Comedy Café zit aan de rechterkant, op nummer 89.

Met de auto
Vanuit Noord-Holland:
Ga op de A7 naar Westpoort, Amsterdam.
Neem afrit S101 naar A10 Amsterdam.
Ga verder op de Nieuwe Hemweg.
Neem S102 naar IJdock in Centrum.

IJdock bevindt zich dan aan je linkerhand. Wanneer je het eiland oprijdt is direct links een parkeergarage.

Parkeren

Parkeergarage IJdock

Parkeergelegenheid: RESERVEREN VERPLICHT!
Parkeervoorziening IJdock is centraal gelegen op het stadseiland IJdock, dichtbij het Paleis van Justitie, het KLPD en Centraal Station Amsterdam. Het advies (als je naar een comedy show bij Comedy Café gaat) is om gebruik te maken van ‘Dinner Parking’. Hiervoor kan je online reserveren via deze link.

Tarieven parkeren:
-1 uur: € 5,-*
-1 dag al vanaf: € 10,00*
-Dinner Parking (18:00-01:00): € 8,50*

*inclusief BTW

Voorwaarden

Comedy Café Amsterdam kan drie uur voor aanvang de show annuleren. De kosten van de kaarten voor de geannuleerde show worden terugbetaald. Ook is het mogelijk om kosteloos een andere datum te kiezen. Wij zijn niet aansprakelijk voor reiskosten, verblijfkosten of overnachtingen ten behoeve van de geannuleerde show.