Diner arrangement

Bij Nomad aan het IJ

In samenwerking met restaurant Nomad aan het IJ bieden we je de mogelijkheid om een arrangement te boeken waarbij je kunt genieten van een heerlijk en voordelig 4-gangen menu à € 54,50 exclusief drank en exclusief Comedy cafe entree, voorafgaand aan een fantastische show in het Comedy Café.

Reserveren

Je kunt het diner arrangement bij Nomad aan het IJ alleen reserveren door gebruik te maken van de kortingscode COMEDY via nomadaanhetij.nl/reserveren. Speciale wensen, zoals vegetarisch of veganistisch, dieetwensen of allergieën kun je rechtstreeks aan Nomad aan het IJ doorgeven in het opmerkingenvenster van het reserveringsformulier. We verwachten je daarom uiterlijk 18.00 uur bij NOMAD, zodat je lekker rustig kunt dineren voor aanvang van de show.

Daarnaast is Nomad aan het IJ ook op zondag geopend en is het een fantastische manier om het weekend af te sluiten.

Nomad aan het IJ is, behalve op maandag, telefonisch bereikbaar vanaf 15:00.

Contactgegevens

Adres: IJdok 87. 1013 MM Amsterdam
Email: info@nomadaanhetij.nl
Website: nomadaanhetij.nl

Over Nomad aan het IJ

Nomad aan het IJ is een uniek gelegen fusion food restaurant op het IJdok in hartje Amsterdam. Chef Denisa kookt de sterren van de hemel vanuit haar Franse keuken met verse, seizoensgebonden producten waarbij zij rekening houdt met zo min mogelijk ‘waste’. Door ingrediënten en texturen afkomstig uit de hele wereld samen te voegen, ontstaat een ongeëvenaard pallet aan smaaksensaties. De excellente bediening neemt je mee op wereldreis gedurende het chef menu vol verrassingselementen. Het sfeervolle interieur en het magnifieke uitzicht op ‘t IJ maken de culinaire beleving compleet.

Eet smakelijk!

Diner arrangement bij Nomad aan het IJ // Comedy Cafe
Diner arrangement bij Nomad aan het IJ // Comedy Cafe