Bob Maclaren: eigenaar van het Comedy Café, documentairemaker en veel meer

Multitalent Bob Maclaren, heeft recentelijk een documentaire serie gemaakt voor de NTR, ‘Suriname, 5 jaar later’.

 

Naast zijn druk bestaan als eigenaar van het Comedy Café Amsterdam, heeft Bob nog een andere passie, documentaires maken, waaronder de serie ‘Suriname, 5 jaar later’.

 

Op 25 mei 2015 gaat Suriname naar de stembus. Vijf jaar geleden werd Desi Bouterse gekozen tot president. Hoe liggen de kaarten nu? Aan de vooravond van de verkiezingen reist journaliste Nina Jurna door Suriname en maakt de balans op van vijf jaar Bouterse.

 

De eerste twee afleveringen zijn via onderstaande links terug te kijken.
Zondag 24 mei 2015 om 16.00 uur wordt de derde en tevens laatste aflevering uitgezonden op NTR.

 

Bob Maclaren:
Naast zijn rol als eigenaar van het Comedy Café, is Bob producent, regisseur, schrijver eBob Maclarenn stand-up comedian. Hij is geboren en getogen in Nieuw-Zeeland en tegenwoordig woonachtig in Amsterdam.
Hij heeft honderden televisieprogramma’s geregisseerd, zowel documentaires, als comedy, avontuur, animatie, mockumantary en studioprogramma’s.
Een aantal daarvan is de documentaire serie Grimassen (NTR), waar immigrant comedians teruggaan naar hun geboorteland, De Lama’s (BNN), In Goed Gezelschap (VARA) en Bob’s World (National Geographic).
Naast televisie heeft Bob ook meerdere cabaretvoorstellingen geregisseerd, voor o.a. Javier Guzman (Absurd Verlicht). Voor meer informatie over zijn werk, lees hier verder.
Kijk dus a.s. zondag 24 mei naar de laatste aflevering van ‘Suriname, 5 jaar later’ op NTR.