Bugra sluit zich aan als aspirant lid bij het Comedy Café

Fotograaf: Bram Belloni

Met trots kondigen wij aan dat Bugra zich heeft aangesloten bij het Comedy Café als aspirant lid. Hij is daarmee de jongste comedian die zich vast lid mag noemen van het Comedy Café!

Wie is Bugra?

Bugra is een jonge comedian die je niet meteen in een hokje kunt plaatsen. Misschien maar beter, want hij kan absoluut niet te lang binnen blijven. Deze 22-jarige wild child is altijd wel ergens in de stad te vinden: met een gitaar in het park, met z’n vrienden in de kroeg, of alleen op een bankje met een krentenbol.

Hoewel hij al van jongs af aan de grapjas uithangt, is Buğra in de comedy scène een nieuw gezicht. In 2014 werd hij voor het eerst aangekondigd als stand-upper. Dat was echter bij lange na niet zijn eerste keer op de bühne – al sinds zijn middelbare schooltijd staat hij al op allerlei plekken te spelen, te zingen en te lullen praten, als muzikant en poëet.

De drang om verhalen op een humoristische wijze te vertellen, uit te beelden en te overdrijven duwde hem echter al snel richting comedy en cabaret. Na een paar open mics te hebben bijgewoond, heeft hij zelf de microfoon gepakt en nooit meer teruggekeken.

Bugra is opgegroeid in Amsterdam-West tussen Turken en tokkies en geschoold in Zuid tussen Vespa’s en kakkers. Ook daardoor voorziet Bugra het publiek van een uniek, haast manisch perspectief op zijn ennui en fascinaties.

Wij feliciteren Bugra en heten hem van harte welkom in het Comedy Café!

Fotograaf: Reinier RVDA