Comedy & Guitars spelen in het Comedy Café Amsterdam

Comedy Café Amsterdam presenteert tijdens Sublime Sunday, ‘Comedy en Guitars’. Comedians Roel C. Verburg en Harry Glotzbach verzorgen een hilarische en Harry&Roel_Comedy&Guitars_Studio_Maikel_Thijssen-Comedy Cafemuzikale dubbelshow. Deze multitalenten weten niet alleen met hun messcherpe grappen en komische observaties al jarenlang comedytheaters en podia te veroveren, maar ook met hun passie voor de gitaar. Zij weten als geen ander comedy te combineren met muzikale interactie.

Comedian Harry Glotzbach heeft tijdens zijn vele surftrips altijd zijn gitaar bij zich en speelt overal behalve als hij op zijn surfboard staat. Om de liedjes die hij dan zingt alleen voor bij het kampvuur te bewaren is vanzelfsprekend een gemis voor de wereld. Dus combineert Harry deze liedjes nu met zijn grappen. Net als hij dit deed in zijn vorige drie succesvolle avondvullende theatershows: Pura Vida, El Nino en Aandachtsgeil.

Spelend op zijn Flying V gitaar verovert Roel C. Verburg met groot succes in vele theaters zijn publiek, maar doet dit ook op festivals als Mysteryland, De Zwarte Cross en Lowlands. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door. Roel heeft twee albums gemaakt waarop veel van zijn komische liedjes repertoire staat. Op het album uit 2012 “Liedjes voor de kater” en het album uit 2014 “Het Gele Album” zijn al veel van zijn supergrappige liedjes te horen. ‘De slechtste rapper van de straat’ is onder andere een van zijn bekendere hits.

Comedy is cool, guitars zijn nog veel cooler, dus deze übercoole Comedy & Guitars dubbelshow mag niet gemist worden. Komende maanden zijn Harry en Roel met hun gitaren te zien in het Comedy Café Amsterdam op 22 maart, 26 april en 31 mei 2015. De show start om 20.00 uur en de entrée is EUR 12,50 per persoon. Ga voor kaarten naar onze website.