Lachen voor ‘Fish Balls’

Gisteren organiseerde Comedy Café Amsterdam in samenwerking met Coral Reef Care: Comedy 4 Cause. Met humor, door humor en dankzij humor hebben we een steentje bijgedragen aan een betere wereld.

De sfeer zat er goed in met dank aan het geweldige publiek en onze comedians: Adam Fields, Bob Maclaren, Jorn van Dam en Jim Speelmans. Verwijzingen naar de natuur, maar ook ijzersterke grappen en hilarische sketches maakte de avond tot een groot succes. “Ontzettend leuke manier om bij te dragen aan het behoud van het koraalrif wereldwijd”, aldus Rolf Voorhuis, initiatiefnemer van Coral Reef Care.

Naast de optredens werd er natuurlijk aandacht besteed aan Coral Reef Care. Aan het einde van de avond is ruim driehonderd euro gedoneerd aan dit goede doel. Met dit bedrag kunnen drie reef balls geplaatst worden in de oceaan vlakbij Zanzibar. Deze ‘balls’ hebben twee functies, koraal hecht zich aan deze bal en een nieuw koraalrifje ontstaat en vissen kunnen schuilen in deze (holle) ballen. Ook wel door de lokale bevolking “fish balls“ genoemd.

Zowel Coral Reef Care als Comedy Café Amsterdam zijn zeer blij met het resultaat en wij kijken uit naar de volgende Comedy 4 Cause avond!

Comedy 4 Cause