Officiële opening van Comedy Cafe Amsterdam!

Sinds 1994 een waar begrip in Amsterdam: Comedy Café. Voor veel comedians een thuishonk, of juist een opstap geweest naar het nationale toneel. De vreugde was dan ook groot toen Bob Maclaren besloot om Comedy Café Amsterdam over te nemen.

Nu 2 jaar na de overname heeft Comedy Café Amsterdam eindelijk weer haar eigen locatie. En wat voor één, met deze centrale ligging en het prachtige uitzicht op het IJ is Comedy Café Amsterdam klaar voor nieuwe uitdagingen.

Woensdag 20 april was de officiële opening van Comedy Café Amsterdam. Vrienden, kennissen en relaties waren aanwezig om deze opening te vieren. Zodra iedereen was voorzien van een lekker glaasje prosecco hielden Bob Maclaren en Merel Mathey een kleine toespraak. Deze toespraak werd traditie getrouw afgesloten met het doorknippen van een uiteraard rood gekleurd lint.

Er werd genetwerkt, gelachen en gedronken tijdens de borrel die na het officiële moment volgde. Het was een geslaagde avond en een veelbelovend begin van de nieuwe tijd die Comedy Café Amsterdam te wachten staat!