Stephen K Amos in Comedy Cafe Amsterdam

 

Comedy Cafe Amsterdam is weer geslaagd om een internationaal bekende comedian naar Amsterdam te halen. Op dinsdag 4 oktober 2016 zorgt de maestro van feel-good comedy met zijn show ‘The Laughter Master’ voor een avond vol humor. Amos neemt het publiek mee op zijn zoektocht naar humor in deze bizarre wereld waar we in leven. Is het alleen maar kommer en kwel in het nieuws?

 

Als wereldbekende comedian heeft Stephen K Amos  het publiek  van zijn show vermaakt en omgetoverd tot comedy-liefhebbers. Met zijn authentieke en zelfverzekerde voorkomen en zijn eerlijke, originele materiaal is het niet moeilijk om geboeid te raken door Amos. Zijn uitbundigheid en bijna jeugdige enthousiasme zorgen ervoor dat hij humor weet te vinden in de meest onwaarschijnlijke situaties.

 

Naast begenadigd komiek is Amos bekend van verschillende televisie-optredens, waaronder The Stephen K Amos Show (BBC2), Celebrity Great British Bake Off Comic Relief (BBC1), Live At The Apollo (BBC1), Batty Man (C4), Mock The Week (BBC2), The Royal Variety Show (ITV), Dave’s One Night Stand (Dave) en optredens op BBC Radio 4 met Just A Minute, Out To Lunch, The Big Night In, Life: An Idiot’s Guide en What Does the K Stand For?

 

Stephen K Amos is te zien bij Comedy Cafe Amsterdam op dinsdag 4 oktober 2016 van 20:30-22:30 uur. Kaarten zijn voor EUR 15,- te koop via deze link.