Adam Fields (GB)

Adam Fields is een Londenaar die in Amsterdam rondloopt. Niet als Easyjet weekendtoerist, maar als permanent bewoner. Hij observeert de Nederlanders en deelt zijn verbazing met het publiek door zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Hij houdt mensen een spiegel voor. Want ondanks dat Adam hier al jaren woont en de taal vloeiend spreekt, is hij toch een echte Engelsman gebleven. 


Adam behoort tot de sterke, gevestigde orde van het Nederlandse stand-up circuit. Hij is een echte headliner, een top MC en ook op elk bedrijfsevenement weet hij iedereen te vermaken. Adam is een internationale comedian die speelt zowel in het Nederlands als in het Engels. Zijn materiaal is divers; van politiek getint tot de grootste flauwekul. Adam heeft opgetreden in Groot-Brittanië, Frankrijk, Monaco, België, Zwitserland, Malta, Italië, Duitsland, Estland, Finland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Singapore, Spanje, Rusland, Maleisië, Brunei, Indonesië, Zuid-Afrika, Turkije, Curacao en natuurlijk Nederland.

In 2009 koos hij voor een echte uitdaging. Als eerste Brit nam hij – in het Nederlands – deel aan Cameretten, het grootste cabaret festival van Nederland. Hij haalt de finale net niet, hoewel de jury heel hard moest nadenken. In 2010 had Adam succes op het prestigieuze Edinburgh Fringe festival in Schotland met zijn show ‘n-EURO-sis’. Daarnaast is hij als begeleider en docent van de Culture Comedy Award zeer betrokken geweest bij de ontwikkeling van nieuw comedy talent.

Adam Fields was op televisie te zien bij: Comedy Explosion* (Veronica), Joods Comedy Café (Ned 3/Humor TV), Hard Gelach* (SBS6), Witz (Ned 3/Humor TV), Villa Vanthilt (België 1), Live in Enschede* (Veronica), Comedy Casino (Canvas).

Adam Fields // Comedians // Comedy Cafe
Adam Fields // Comedians // Comedy Cafe

[comedian_agenda]