Vincent Geers

Nuchter, positief en een charismatische verhalenverteller, dat is Vincent Geers. Deze man next door vermaakt je met sketches over zijn alledaagse bezigheden en het nieuws van de dag, waarbij hij zichzelf en het publiek niet spaart. Inspelen op actualiteiten kan hij als geen ander. 

Deze rascomedian verwondert zich over het dagelijks leven: van het vieren van surpriseparty’s tot anekdotes over zijn jeugd. Hij filosofeert over het verschil tussen mannen en vrouwen, komt met vlijmscherpe observaties, maakt harde grappen over zijn kinderen, om je vervolgens weer mentaal naar een herkenbare situatie in de supermarkt te sleuren. Dit alles wordt afgeblust met vindingrijke woordspellingen, bijvoorbeeld over bepaalde sporten waar hij niets mee heeft.

Vincent staat al vanaf 1999 op de planken en speelde onder andere op Lowlands, Amsterdam Comedy Festival en Laughing Matters Festival. Met zijn theatershows Onder controle, Het is tijd en Je moet het maar durven reisde hij de wereld over om te spelen voor Nederlandse expats in Tokyo, Jakarta, Hongkong en op Curaçao. In zijn prijzenkast schitteren onder andere de jury- en publieksprijs van Cameretten (2007). Daarnaast schreef Vincent mee aan Mark Rutte’s Correspondents’ Dinner, The Roast of Gordon, Celebrity Stand-Up, Televizier-Ring Gala en De Dino Show.

Vincent Geers // Comedians // Comedy Cafe
Vincent Geers // Comedians // Comedy Cafe

[comedian_agenda]