Fritsderoo 300x424Katten. Boerka’s. Ruth Jacott. Zo maar een paar onderwerpen die Fritz graag aansnijdt tijdens zijn optredens. Fritz is scherp en actueel met een vleugje absurdisme maar altijd (licht uit,) spot on!

Fritz is een vast gezicht bij het Comedy Cafe. Door vele jaren ervaring heeft hij zich ontwikkeld tot een comedian die zijn authentieke kijk weet te combineren met professioneel vakmanschap. Fritz trad recent op bij het Utrecht International Comedy Festival, de Boiler Room Comedy Eindhoven en ging de grenzen over voor Berlijn Lacht.
Als comedian was Fritz te gast bij BNN, NCRV en 3FM. Hij schreef satire voor ThePostOnline. En besprak wekelijks de actualiteiten van onze hoofdstad in zijn column op Amsterdam.FM. Daarnaast is hij ook niets vies van een prank call.
Momenteel werkt hij aan nieuwe projecten bij het comedyplatform Badaboom.TV. Een paar keer per week neemt hij op humoristische wijze het mannenbrein onder de loep op HoeMannenDenken.

Fritz is wekelijks te vinden in het Comedy Cafe. En speelt regelmatig elders in het land. Boek hem nu voor een te gekke comedyshow of presentatie!

Duurt dat je te lang? Blijf dan op de hoogte van zijn gedachtenkronkels en speeldata via Twitter en volg hem op @Fritzderoo.