Tom Sligting

Tom Sligting is één van de eerste comedians van het Comedy Café in Amsterdam. Vanaf december 1994 staat hij daar op het podium met al meer dan 1000 shows achter zijn naam.

Met grote landelijke tours bespeelt Tom alle zalen, of hij nu in een kroeg staat of in het theater, in een jeugdcentrum of in een schouwburg. Hij de specialist in op maat geschreven optredens voor het bedrijfsleven en instellingen. Tom is dan ook een echte headliner, die elke show knallend afsluit. Met scherpzinnige inzichten en actuele grappen staat hij garant voor een spetterend optreden dat een breed publiek aanspreekt. Bij Tom is elk optreden weer een hoogtepunt! Afgelopen jaren was hij ook te gast bij Lowlands, Laughing Matters, De Uitmarkt en Jörgen Raymann.

Tom Sligting is een artiest die als geen ander het publiek in zijn act weet te betrekken en blijft elke seconde boeien. Sligting is zeer actueel, energiek en onvermoeibaar. Het lukt hem keer op keer om het laatste nieuws in een comedy-vorm te gieten. Hij heeft een eigen stijl, is niet echt grof, maar zoekt wel grenzen op.Hij heeft een aparte kijk op de wereld, hij neemt je mee op zijn ontdekkingstocht. Zo heb je de wereld nog nooit gezien.

Tom Sligting // Comedians // Comedy Cafe

[comedian_agenda]