Harry Glotzbach

Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn bizar grappige kijk op de wereld om hem heen. Harry gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig. 

Een bizar bezoek aan de Action, seksuele frustraties, het leven met rood haar, tandpastadopjes, de ondergang van de Panda, Steve Jobs, de hilarische pijn van het ouder worden, baantjes waar je je kapot voor schaamt, het komt allemaal aan bod met een flinke saus vileine humor eroverheen en ook met zijn gitaar en zangstem weet hij elk publiek te bespelen.

Wat zeggen anderen over Harry: 

De talentvolle Harry Glotzbach combineert treffende typetjes met authentieke, incorrecte en originele grappen. De overmacht van Glotzbach was overtuigend” (De Volkskrant). 

Harry is muzikaal en heeft een warme stem” (Jury Leids Cabaret Festival). 

“Harry is de allerbeste en met afstand het grootste talent van Nederland!” (Harry’s moeder).

Festivals en media:

Harry is finalist van het Leids cabaret festival 2005 en winnaar van het AKF Comedy Concours 2003. Ook speelde Harry jarenlang op Lowlands en Paaspop. Het grote publiek kent hem natuurlijk als de mislukte volkszanger Barry uit de Holland Casino commercials waar hij ook de teksten voor schreef: ‘Beetje rijmelarij van het nivo likmevessie!’. Ook was hij als comedian te zien in TV-programma’s als: M/V met Linda de Mol en Beau van Erven Dorens (RTL), Man Bijt Hond (NCRV), Gehaktdag (AVRO), Raymann is Laat (NPS), de Comedy  Factory (NPS) en Jokebox (BNN). Als acteur was Harry te zien in Van God Los (BNN), Goede Tijden Slechte Tijden (RTL4) en de bioscoopfilm Plan-C.  Op de radio was hij te horen op o.a.: Standup Radio (VPRO), Kicken op Vrijdag (Veronica), Koen en Sander  Show (3FM) en Zoeyzo (3FM).

Harry Glotzbach // Comedians // Comedy Cafe

[comedian_agenda]