Victor Luiz van Es

In eerste instantie oogt Victor Luis van Es erg rustig en nonchalant met een aangename dosis zelfverzekerdheid. In zijn hoofd is hij echter veel onrustiger, dit blijkt uit grappige observaties en anekdotes. Met zijn innemende persoonlijkheid neemt hij je mee in zijn verhaal en weet hij de grootste en kleinste podia te vullen.

Victor heeft op de Amsterdamse Jeugd Theater School zijn eerste stappen op het podium gemaakt en merkte al gauw dat hij mensen aan het lachen maken het mooiste vond. Niet lang daarna maakte hij de overstap naar stand-up comedy/cabaret.

In 2011 stond hij in de halve finale van het Leids Cabaret Festival, waar hij nota bene lof ontving van Jochem Myjer die het volgende tweette: “Victor Luiz van Es! 21 jaar en speelt zaal plat met meer dan standup!” In 2013 volgde het Lowlands Festival en was hij datzelfde jaar te zien op TV in het populaire TV programma “The Comedy Factory” van Najib Amhali (RTL4).

Kortom, of je het nou cabaret wil noemen door de sterke verhalen en slimme inzichten, stand-up comedy door de vele grappen. Victor Luis van Es is leuk om te zien en weet zijn publiek te boeien en vermaken.

Victor Luiz van Es // Comedians // Comedy Cafe

[comedian_agenda]