Nabil

Nabil Aoulad Ayad kan veel en kan dat goed! De artistieke duizendpoot verwierf in 2007 al faam door Nederlands Kampioen Beatboxen te worden. Hij bleef bovendien niet onopgemerkt als acteur uit Onderweg Naar Morgen en De Co-assistent maar spettert live ook van het podium af als getalenteerde stand-up comedian en energiek presentator met een unieke stijl.

Nabil werd geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk. Als kind op school was het mutlitalent altijd de eerste die zich opgaf voor talentenjachten of voor een rol in toneelstukken en schoolmusicals. Zijn passie om als uitvoerend kunstenaar door het leven te gaan vond hier zijn oorsprong en vanaf die tijd gooide Nabil alles in de strijd om die droom te verwezenlijken. En met verve!

Met karakter en discipline ontwikkelde Nabil zijn eigen stijl in het human beatboxen en inmiddels is hij met zijn act met grote regelmaat een graag geziene gast op zowel binnenlandse als buitenlandse podia. Zijn talent in Beatboxen leverde hem bovendien een bijzonder docentschap op aan de FreshAcademy waar hij jongeren coacht door middel van workshops. Nabil’s talenten lieten zich echter niet vangen in één enkele discipline en gaandeweg ontpopte de beatboxvirtuoos zich tot ieders verbazing als een begenadigd stand-up comedian en al evenzo stormachtig, verliep Nabil’s loopbaan als acteur.

In september 2015 staat Nabil met zijn eerste avondvullende voorstelling Tijdmachine in de theaters. Als muzikaal talent duikt hij terug in het nostalgische gevoel van de jaren 90’, omdat hij terug wil naar de tijd van onbezorgdheid en veiligheid. Natuurlijk is Nabil zich ervan bewust dat zo’n tijdmachine niet bestaat, maar dit weerhoudt hem er niet van om samen met jou terug te gluren naar het verleden.

Nabil // Comedians // Comedy Cafe

[comedian_agenda]