De lach is het mooiste cadeau dat je kan geven!

Nog maar een paar nachtjes slapen en de mooiste dagen van de winter staan voor de deur! Sinterklaas komt langs, de kerstboom wordt opgetuigd, versieringen worden in en rondom het huis aangebracht en het belangrijkste: er wordecadeaubon comedy cafen cadeautjes gegeven!

Cadeautjes geven is altijd een lastige opgave. Wat is een geschikt cadeau voor je beste vriend of familielid? Uit de top 10 van de meest gewenste cadeautjes blijkt dat tickets van een evenement of theater show hoog in de lijst staat, maar dit is niet waar men gelijk aan denkt. Geld is ook zo saai, je wilt natuurlijk wel iets kopen waar die gene een leuke herinnering aan over houdt!

Waarom niet iets vernieuwend? Geef jouw vriend of familielid een onvergetelijke ervaring in het Comedy Café door een Cadeaubon te geven! De cadeaubon t.w.v. 25 euro zal een ideale gift zijn aan iemand die je lief hebt!

De cadeaubonnen zijn z.s.m.  te bestellen op onze website dus hou deze goed in de gaten!

Comedy Cafe Amsterdam gaat verhuizen!

— Breaking news —

Een nieuw jaar begint meestal met goede voornemens. Ons goede voornemen is om u nóg meer en nóg harder te laten lachen.

Na 20 jaar Max Euweplein en een korte tussenstop op de Rozengracht, kunnen wij u met gepaste trots vertellen dat wij per 1 Januari 2016 gaan verhuizen naar een prachtige, nieuwe plek aan het IJ.

Onze nieuwe locatie zal een broedplaats worden voor nieuw Comedy talent, een thuisbasis voor oude rotten in het vak, maar bovenal dé plek voor Comedy liefhebbers om van comedy op hoogstaand niveau te genieten.

De komende twee maanden wordt onze nieuwe plek aan het IJdok omgetoverd tot een waar Comedy paleis.

Een nieuwe locatie betekent ook een nieuwe programmering met nieuwe shows, maar verder houden wij ons aan de oude vertrouwde formule: lekker drinken en hard lachen.

Per 1 Januari 2016
Comedy Café Amsterdam
IJdok 89
1013 MM Amsterdam
www.comedycafe.nl