Rok je lach!

De koude winter maanden lijken bijna achter ons te liggen en langzaam maar zeker beginnen de eerste bloemen, blaadjes en ander mooi schoon te groeien. Je wordt wakker, niet door de wekker, maar door een warme zonnestraal die in je gezicht schijnt. Met een triomfantelijk gevoel stap je uit bed. Niet veel later schuif je je winterjas aan de kant en pak je je spijkerjasje van de kapstok. Eenmaal buiten word je verwelkomd met een warme bries en de geur van groen nat gras.

Het is druk op straat. Overal fietsers, trams, auto’s en scooters. Dan lijkt ineens alles stil te vallen. Je blik valt op een beeldschone dame, je kijkt hoe ze over de straat paradeert. Je kijkt naar hoe dat prachtige rokje om haar blote benen wappert. Wat een mooie dag denk je bij jezelf. Je went je blik af maar voordat je weer verder kan lopen zie je weer een dame met een flatteus rokje langs huppelen. En niet veel later nog een fascinerende scene van 2 vriendinnen in een galante kokerrok. Het zal toch niet? Dan valt het kwartje, vandaag is het rokjesdag!

Zondag 3 april, Rok je lach in Comedy Café Amsterdam!

Lachen voor ‘Fish Balls’

Gisteren organiseerde Comedy Café Amsterdam in samenwerking met Coral Reef Care: Comedy 4 Cause. Met humor, door humor en dankzij humor hebben we een steentje bijgedragen aan een betere wereld.

De sfeer zat er goed in met dank aan het geweldige publiek en onze comedians: Adam Fields, Bob Maclaren, Jorn van Dam en Jim Speelmans. Verwijzingen naar de natuur, maar ook ijzersterke grappen en hilarische sketches maakte de avond tot een groot succes. “Ontzettend leuke manier om bij te dragen aan het behoud van het koraalrif wereldwijd”, aldus Rolf Voorhuis, initiatiefnemer van Coral Reef Care.

Naast de optredens werd er natuurlijk aandacht besteed aan Coral Reef Care. Aan het einde van de avond is ruim driehonderd euro gedoneerd aan dit goede doel. Met dit bedrag kunnen drie reef balls geplaatst worden in de oceaan vlakbij Zanzibar. Deze ‘balls’ hebben twee functies, koraal hecht zich aan deze bal en een nieuw koraalrifje ontstaat en vissen kunnen schuilen in deze (holle) ballen. Ook wel door de lokale bevolking “fish balls“ genoemd.

Zowel Coral Reef Care als Comedy Café Amsterdam zijn zeer blij met het resultaat en wij kijken uit naar de volgende Comedy 4 Cause avond!

Comedy 4 Cause

Het dak eraf!

Hij is regelmatig te zien in Comedy Café Amsterdam en met zijn nieuwe voorstelling ‘Integer’ heeft hij al het dak van een aantal theaters afgeblazen en dit is hij vanavond ook van plan in de Schouwburg van Utrecht! Dit gaat natuurlijk over de enige echte Anuar. Mocht je hem nog willen zien, hij treedt nog op in de volgende theaters: Almere Schouwburg, Vianen De Stadshof, Maheeze De Smeltkroes, Den-Haag Theater Pepijn, Amsterdam De Meervaart, Rotterdam Oude Luxor.

Lees ook het onderstaande artikel voor meer info!

http://dezecomedian.com/2016/03/02/tv-dvd-opnames-11-maart-utrecht-schouwburg/

 

Fatu XL: een groot succes!

Een uitverkocht Heineken Music Hall ging afgelopen zondag uit zijn dak bij Fatu XL. Wij zijn super trots op onze Jeffrey voor dit enorme succes!

Fatu, de langst lopende comedyshow in Nederland waar grote namen zoals Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Najib Amhali blijven terugkomen, bestond officieel 10 jaar!

“Ons publiek is het beste comedypubliek van Nederland. Ze komen echt voor de fatu, wat zowel het hebben van een goede tijd als grap betekent”, aldus Jeffrey Spalburg.

Van harte gefeliciteerd met dit grote succes!

07

04Fatu 01

Vacature Barmanager

Vacature barmanager

Voor onze locatie op IJdok 89 is Comedy Cafe Amsterdam op zoek naar een barmanager. Als barmanager ben je het gezicht en aanspreekpunt van het horeca gedeelte, tevens ben je eindverantwoordelijke voor de inkoop en het barpersoneel.

Functie:
Het betreft een parttime functie van (+-) 24 uur per week. Dit vertaalt zich in 3 à 4 avonden. Daarnaast wordt van je verwacht dat je aanwezig bent bij wekelijkse vergaderingen met het team. Je zal leiding gaan geven aan het barpersoneel, dit verschilt per avond tussen de 2 a 3 werknemers.

Jouw profiel:
Wij zoeken in jou de volgende kwaliteiten:
– Werkervaring in de horeca;
– Assertief en communicatief sterk;
– een Teamplayer met een hands-on mentaliteit;
– je kunt goed overzicht houden en bent nauwkeurig;
– je ziet er representatief uit; en
– je bent in het bezit van een SVH diploma

Herken jij jezelf hierin en heb je zin in een uitdaging?

Stuur dan je cv + motivatie naar:

merel@comedycafe.nl