Dutch Comedy Awards

Op initiatief van Bob Maclaren zullen de Dutch Comedy Awards voor het eerst in mei 2017 worden uitgereikt, waarmee er een gat in de markt wordt gevuld. Tijdens de Dutch Comedy Awards zullen er twee vakprijzen (aanstormend talent en beste stand-up routine) en twee publieksprijzen (beste cabaretshow en beste one-liner) worden uitgereikt.

Uniek aan deze prijs is dat deze wordt toegekend door professionals die dagelijks met humor bezig zijn. Door middel van nieuwe media zal het publiek de winnaars kiezen. De selectie van de genomineerden start vanaf het nieuwe theater seizoen, september 2016.

Dat comedy leeft in Nederland staat als een paal boven water. Nog altijd krijgen wij honderden aanmeldingen voor het open podium oftewel het Comedy Atelier. Tussen al deze aanmeldingen zit heel veel nieuw fris en jong talent.

Wij zien er naar uit wie zich komend seizoen zal ontpoppen tot de grootste kanshebbers!

Zie ook:

Het Parool

De Telegraaf

Officiële opening van Comedy Cafe Amsterdam!

Sinds 1994 een waar begrip in Amsterdam: Comedy Café. Voor veel comedians een thuishonk, of juist een opstap geweest naar het nationale toneel. De vreugde was dan ook groot toen Bob Maclaren besloot om Comedy Café Amsterdam over te nemen.

Nu 2 jaar na de overname heeft Comedy Café Amsterdam eindelijk weer haar eigen locatie. En wat voor één, met deze centrale ligging en het prachtige uitzicht op het IJ is Comedy Café Amsterdam klaar voor nieuwe uitdagingen.

Woensdag 20 april was de officiële opening van Comedy Café Amsterdam. Vrienden, kennissen en relaties waren aanwezig om deze opening te vieren. Zodra iedereen was voorzien van een lekker glaasje prosecco hielden Bob Maclaren en Merel Mathey een kleine toespraak. Deze toespraak werd traditie getrouw afgesloten met het doorknippen van een uiteraard rood gekleurd lint.

Er werd genetwerkt, gelachen en gedronken tijdens de borrel die na het officiële moment volgde. Het was een geslaagde avond en een veelbelovend begin van de nieuwe tijd die Comedy Café Amsterdam te wachten staat!