Love was in the air!

Love was in the air!

Afgelopen zondag was het Valentijnsdag en dat liet Comedy Cafe Amsterdam niet zomaar voorbij gaan. Speciaal in samenwerking met ‘We love spirits’ organiseerde Comedy Cafe Amsterdam een avond vol humor, cocktails, Prosecco en natuurlijk liefde.

Met optredens van Victor Luis van Es, Tim Sligting, Chris van der Ende en Kim Schuddeboom was het ijs snel gebroken tussen onze tortelduifjes. De sfeer zat er goed in en de cocktails vloeiden rijkelijk. Wij vonden het voor herhaling vatbaar, en hopelijk jullie ook!

 

Comedy 4 Cause

Op 13 maart 2016 is het zover! In samenwerking met Coral Reef Care gaat Comedy Café een sublieme avond neerzetten. Naast een geweldige hilarische avond beleven, zal je ook bijdragen aan een goed doel, in dit geval, ‘Coral Reef Care‘.

Coral Reef Care is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor bescherming van koraalriffen en het leven in en rondom koraalriffen. Koraalriffen worden wereldwijd ernstig bedreigd. Klimaatverandering, overbevissing en vervuiling zijn enkele van de vele bedreigingen van het rif. Coral Reef Care werkt samen met de lokale bevolking in oa Tanzania-Zanzibar en Maleisië om dit voor mens en natuur zo belangrijke ecosysteem te redden. Bewustwordingscampagnes, het creëren van beschermde gebieden en het opnieuw aanplanten van het rif zijn enkele van de activiteiten die de stichting onderneemt. Een deel van de kaartverkoop zal worden gedoneerd aan dit goede doel.

Wil je meer weten over ‘Coral Reef Care’ of gewoon een leuke avond beleven op 13 maart 2016?

Koop je kaarten hier.

Comedy Café is verhuisd!

Op maandag 1 februari was het zover, Comedy Café is verhuisd!

Al vroeg stond de verhuisbus klaar om al het interieur te verplaatsen naar het prachtige IJdok. Iedereen die mee hielp zette zijn beste beentje voor. Er zijn heel wat trappen gelopen, stoelen gesjouwd en tafels getild. Binnen 5 uur stond alles op de nieuwe locatie.

Nu het interieur verplaatst is begint onze locatie op IJdok al steeds meer vorm te krijgen en kunnen wij niet wachten om jullie te verwelkomen.

Op 3 februari 2016 zal de eerste show plaats vinden. Wil je hierbij zijn?

Koop je kaarten via de onderstaande link.

http://www.ticketmaster.nl/event/157177