Welcome to the Comedy Cafe - Comedy Cafe

Welcome to the Comedy Cafe

The Comedy Cafe is the place for stand-up comedy since 1994. For over 23 years, the Comedy Cafe has been continuously programming multiple stand-up comedy shows each week. Experience a great evening together, where you can enjoy the best stand-up comedians from the Netherlands and beyond.

Amsterdam

Met een schitterend uitzicht over het IJ en slechts op 5 min loopafstand van het Centraal Station. Comedy Cafe Amsterdam is ongetwijfeld te mooi om te missen. Zeven dagen in de week open met line-ups van de top-comedians van Nederland, ook Engelstalige comedyshows en jazz nights. Kom naar de culturele hotspot van Amsterdam.

Contact

Adres: IJdok 89 1013 MM Amsterdam
E-mail: reserveringen@comedycafe.nl
Tel: +31 (0)20 722 0827

Openingstijden: OPENING HOURS Mon-Sun 18:30 - 23:00

Utrecht

Midden in het centrum, aan de Oudegracht, in een authentieke werfkelder vind je ons fantastische comedytheater. Maar Comedy Cafe Utrecht biedt meer dan alleen maar comedyshows. Boven de werfkelder zat jarenlang Grieks restaurant Rhodos en daar creëerden wij een restaurant vol comedybeleving. Hier kunnen gasten voorafgaand aan de voorstellingen lekker à la carte eten en genieten van mooie wijnen, speciaalbiertjes en cocktails. Utrecht is een culturele hotspot rijker!

Contact

Adres: Oudegracht 205 3511 NH Utrecht
E-mail: reserveringen@comedycafeutrecht.nl
Tel: +31 (0)6 87503491

Openingstijden: OPENING HOURS Mon-Sun 17:00 - 00:00

Comedy - Food - Cocktails