Comedy Café On the Road @ De Stadstuin Utrecht

Comedy Café On the Road gaat in samenwerking met De Stadstuin Utrecht de komende maanden spetterende liveshows neerzetten!

Maak op een hilarische manier kennis met De Stadstuin Utrecht, een unieke locatie in hartje Utrecht: geniet van een 2 uur durende professionele stand-up comedy show met professionele comedians van Comedy Café Amsterdam. Denk aan Jim Speelmans, Bob MacLaren, Arie Koomen, Bram van der Velde, Rayen Panday, Jeffrey Spalburg, Anuar, Harry Glotzbach, Marco Penose, Nabil Aoulad Ayad en Tom Sligting – comedians die al heel wat op hun comedy-CV hebben staan. Maar ook aanstormende talenten als Victor Luis van Es, Bugra Han en Mark Waumans zullen de revue passeren. Zeg je buikspierkwartiertje maar af, want deze training van je lachspieren duurt 2 uur lang!

Tickets voor 1,2,4 of 8 personen inclusief mojito zijn verkrijgbaar voor een voordelige prijs. De shows zullen plaatsvinden op:
17 oktober 2015
24 oktober 2015
7 november 2015
21 november 2015

met uiteraard een smaakmakende line-up met de toppers van Comedy Café. De line-up (onder voorbehoud) zal binnenkort te zien zijn op de website en Facebook pagina van Comedy Café.

Meer informatie over De stadstuin Utrecht? Klik Hier.

Benieuwd naar de voordelige prijzen en voorwaarden? Klik hier

BNN KOMT MET VERVOLG OP DE LAMA’S

NIEUWE IMPROVISATIESHOW ALPACAS GEPRESENTEERD DOOR SOPHIE HILBRAND

Persfoto Alpaca'sFoto: Annemieke van de Tog

Yes, het mag eindelijk naar buiten: BNN komt met een hagelnieuwe improvisatieshow! Het afgelopen jaar is er in het diepste geheim gewerkt aan een opvolger van het legendarische BNN-programma De Lama’s. Met trots presenteren we: Alpacas! Bestaande uit: leraar natuurkunde Peter Duifhuis, gemeenteambtenaar Thomas Hoogendoorn, part-time stuntman Ruud Smulders, toneelschool-student Stefan Hendrikx, actrice/cabaretière Kim van Zeben en, geloof het of niet, stand-up comedian Nabil Aoulad Ayad. Allemaal volstrekt onbekend voor het grote publiek en tot afgelopen zomer ook volstrekt onbekend voor elkaar. Maar na maandenlange opsluiting in het theater is er een dreamteam gesmeed en staan de spelers van Alpacas te trappelen om het publiek binnen te laten. Sophie Hilbrand is erbij om de boel een beetje in het gareel te houden en pianist Joep Hullegie probeert zo goed en zo kwaad als dat lukt het geheel te voorzien van muziek. Alpacas is vanaf 2 november iedere maandag om 21:30 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Voor Sophie Hilbrand is het presenteren van Alpacas een heel nieuwe tak van sport. Sophie: ‘We hebben de eerst try-outs achter de rug en ik heb me echt bescheurd van het lachen. Wat een feest om bij deze groep comedians op de eerste rij te mogen zitten. Ze zijn zó snel, en zo grappig! Ik vind het te gek dat BNN weer als platform kan dienen voor nieuw comedytalent.’

De spelers van Alpacas improviseren er in de live shows op los met spellen als ‘De Filmrecensie’ (een filmbeoordeling die meteen wordt uitgebeeld door de andere spelers), ‘Seks met mij is als…’ (iedere speler doet een intiem boekje open) en ‘The Undateables’ (waarbij één Alpaca een date heeft met drie spelers die een bizarre afwijking hebben). Waar de scène zich afspeelt, hoe de spelers elkaar kennen en wat ze op locatie aantreffen bepaalt Sophie altijd samen met het publiek.

Komende weken vindt in het Comedy Cafe Amsterdam tijdens C-Lab op zondag de try-outs plaats. De opnames van Alpacas vinden op 20 en 22 oktober plaats in het Posttheater in Arnhem. Kaarten zijn nu hier te regelen.

Hoe verander je een comedy club in een digitale speeltuin?

Deze week ontvangt Comedy Café van een serie spannende projecten: Niehe Media filmt twee Amerikaanse topcomedians van The Tonight Show van Jimmy Fallon. BNN/VARA begint deze maand met een langer traject voor een nieuwe comedy serie, en relateert aan de comedy wereld is er een dag lang op NPO Cultura van een van Bob’s documentaire-series “Grimassen” uitgezonden, waar comedians geboren in het buitenland, hun verhaal en de “Roots” van hun comedy vertellen.

Comedy Café Amsterdam wordt steeds meer een plek voor TV Broadcasters om iets nieuws te ontwikkelen voor nieuwe studioshows, interviews of podiumoptredens. De reden is duidelijk: er zit een te gek publiek in het Comedy Café dat entertainment wil meemaken in een leuke atmosfeer. Daarnaast is het Comedy Café voor TV crews kostentechnisch gezien een goede keuze. Installeren van de camera en het geluid is een kwestie van “Plug ‘n Play!” en de lichten zijn al op de juiste plek gehangen.

Uit ervaring blijkt dat meerdere comedians het fijner vinden om in cafés try-outs en pilots te doen dan in studio’s. Waarom? In een café of club komen liefhebbers voor de comedy en voor de comedian. Vaak is het publiek bij een studio-optredens grotendeels onbekend met comedy en/of betaalt hij of zij om daar aanwezig te zijn. Dit soort publiek reageert vaak anders dan een warm live comedy-minded publiek.

Dus heb jij ideeën voor een tv show?! Kom dan gauw langs bij het Comedy Café!

Lees hier meer.

 

Seth Herzog en Dion Flynn spelen in Comedy Cafe Amsterdam!

Seth Herzog en Dion Flynn zijn beide comedians en sidekicks bij The Tonight Show dat door Jimmy Fallon wordt gehost. Vanaf jaren zijn zij verantwoordelijk voor veel humor tijdens deze grote wereldbekende TV show.

Seth Herzog (aka “the zog”) is onder meer bekend van  de wekelijkse comedy show “Sweet” waar hij elke dinsdagavond host is en zijn “Wonder Woman” routine. Klik  als je ook zo benieuwd bent wat deze routine inhoudt.

Dion Flynn staat bekend als Barack Obama in de “Late Night” show met Jimmy Fallon. Hij is over heel New York bekend geworden voor zijn stand-up improv tijdens het bedienen van de U.S Army.
Grote successen als: “Moth Storytelling Events”, “Shakespeare in the park”, “The Public Theater” en “The Guthrie” staan op zijn naam. Dion staat het hoogst aangeschreven bij het “Improv team” van “Farahnakian and Flynn” en hij is lid van de New York’s langste geïmproviseerde show: “Big Black Car”.

Dit weekend komen ze speciaal naar Amsterdam om bij de Amsterdam City Swim aanwezig te zijn. De meest grappigste ambassadeurs voor het hele serieuze doel ALS. Eerder hebben ze ook al bij de New Amsterdam City Swim in de Hudson River gezwommen voor ALS. Zie .

In samenwerking met het Amsterdam City Swim zijn wij vereerd met een optreden van Seth en Dion in het Comedy Cafe Amsterdam!

Op 5 september om 20.30 uur zullen Dion en Seth een geweldige show neerzetten!

Alvast een voorproefje?

 

Mis dit niet en boek hier snel je kaarten!!!

 

 

Grimassen!

Humor wordt gebracht naar Nederland! Vijf comedians uit verschillende culturen laten zien waar de oorsprong van hun humor ligt.

De Nederlandse comedy- en cabaretwereld wordt steeds meer verrijkt met artiesten die oorspronkelijk niet uit Nederland komen. NPO Cultura haalt daarom de serie Grimassen (NTR, 2013) uit de kast, over Nederlandse cabaretiers met buitenlandse wortels.

Hun verfrissende passie, toon en hun andere kijk op onze en hun eigen cultuur wordt overal in Nederland geprezen. Wat hebben zij nog met het land van hun roots?

De serie Grimassen is bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd door Bob Maclaren, een creatieve comedian uit Nieuw Zeeland die al meer dan 20 jaar een lach bij het Nederlandse volk brengt.

Ook benieuwd waar deze comedians hun humor vandaan hebben?

Kijk dan op zaterdag 5 september om 20:30 uur naar NPO Cultura Grimassen.