Rainbow happiness bij Comedy Café

Op zaterdag 23 juli start de EuroPride met de zogehete “Roze Zaterdag” in Amsterdam. De EuroPride duurt tot en met zondag 7 augustus. Volgens sommigen is het hoogtepunt van het evenement: de Gay pride of Gay Parade. Deze hysterische parade door de grachten van Amsterdam vindt plaats op zaterdag 6 augustus.

Tijdens deze twee weken is Comedy Café een officiële locatie van EuroPride. Om deze reden heeft Comedy Café speciale shows geprogrammeerd die allemaal het thema EuroPride dragen. Onder dit bericht tref je het hele programma!

Wat kan je verwachten? Hilarische grappen, hysterie, maar ook goede verhalen en een complete middag/avond uit. Overigens is het niet alleen leuk voor de LBGT cultuur maar zeker ook zeer toegankelijk en verfrissend voor iedereen. Dus wacht niet langer, en JOIN Comedy Café tijdens de EuroPride van 2016.

Programma:

Comedy Review the Review Battle

Comedy Café waardeert jouw mening! Rating, reviews, feedback; belangrijk! Dat gaat beloond worden.

De actie:
De komende maand worden de recensies op Google, Facebook en Yelp in de gaten gehouden. Uit de recensies kiezen wij willekeurig een winnaar die twee vrijkaartjes cadeau krijgt!
Ben jij al een keer bij een show geweest of ga jij binnenkort naar Comedy Café Amsterdam? Schrijf dan snel een recensie op een van onze bedrijfspagina’s en maak kans op twee vrijkaartjes voor een show naar keuze!

Medio augustus laten wij via Facebook weten wie gewonnen heeft. Like de Facebookpagina en houdt zo in de gaten of je gewonnen hebt!