Loop stage bij Comedy Café!

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek? Heb jij affiniteit met marketing of evenementenorganisatie en zit jij in het derde of vierde jaar van je mbo-studie? Vanaf september is er bij ons op kantoor weer tijdelijk een bureaustoel leeg 😉 en wij zoeken jou! Mail nu naar je CV naar admin@comedycafe.nl en vertel ons waarom jij stagiaire wil zijn bij Comedy Café, het leukste bedrijf van Nederland!

Wil je weten wat het precies inhoudt? Check dan even de informatie bij leerplaatsen op Stagemarkt: https://stagebedrijven.s-bb.nl/Leerbedrijf/Index/100387727?stagemarkt=true.

Wat een weekend!

Wow wat een weekend! Op vrijdag en zaterdag programmeert Comedy Café professionele line-up shows. Deze shows bestaan uit 4 comedians die jou een onvergetelijke avond bezorgen.

Onvergetelijk was het afgelopen weekend zeker! Op vrijdagavond stond de enige echte Guido Weijers op het podium. Als dat nog niet genoeg was, was de line-up van zaterdag onder andere gevuld met Arie Koomen en Javier Guzman!

Met het zonnetje dat volop scheen afgelopen weekend was het genieten geblazen. Er werd geborreld op het terras, bij gekletst met geweldig uitzicht op het IJ en het barpersoneel voorzag iedereen van lekkere drankjes.

Houd de website van Comedy Café in de gaten want de toekomst belooft nog veel mooie shows. Straks geniet jij ook voor nog geen twintig euro van de beste comedians uit Nederland.

Gebruik een inspirerende locatie voor uw inspirerende evenement!

x_DSC4818-2De juiste locatie versterkt het doel van het event! Interactie ontstaat sneller tussen de spreker en het publiek en nieuwe ideeën en impulsen ontstaan vlugger. Meeste lezingen, seminars of workshops zijn erop gericht om het publiek – of dit nu relaties, potentiële klanten of medewerkers zijn – nieuwe kennis, inzichten of inspiratie te geven. Toch wordt vaak gekozen voor de geestdodende zaaltjes in hotels of vergaderruimtes, met systeemwanden en systeemplafonds. Zonde!

 

Kies voor een inspirerende ruimte! La Comedia,, de thuisbasis van Comedy Cafe is zo’n inspirerende ruimte. Met een moderne, warme en creatieve uitstraling van de zaal en de speelse manier waarop de stoelen en tafels zijn neergezet, zorgt ervoor dat interactie makkelijker tot stand komt. Uitstekende bereikbaarheid met een centrale ligging, parkeerplaatsen onder het pand en nog geen 10 minuten lopen van Amsterdam Centraal, maakt dat een ieder uit heel Nederland de locatie eenvoudig kan benaderen.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via zaalhuur@comedycafe.nl of 020-7220827

Begint er al iets te borrelen?!

De zomer komt er nu toch echt aan! Als dat al niet genoeg reden is voor een feestje, is er wel een andere reden. Ben je afgestudeerd en wil je dat vieren? Zou je graag mensen ergens voor willen bedanken? Of is het na al het harde werk weleens tijd voor een ontspannend uitje met het bedrijf? Dat kan allemaal bij Comedy Café Amsterdam! Organiseer een borrel bij Comedy Café en geniet van een drankje (en een hapje) met uitzicht op het IJ.

Voor meer informatie mail naar reserveringen@comedycafe.nl of zaalhuur@comedycafe.nl – afhankelijk van hoe groot het feestje is!