Decemberknaller!

December, echt een hekkensluiter voor 2016 met alleen maar hoogtepunten op comedy gebied.

Dinsdag 20 december hebben meer dan een half miljoen mensen om Roast van Gordon gelachen om de grappen van onder anderen onze vaste comedian Vincent Geers.

img_7151In de maand December valt uiteraard nog meer te lachen bij het Comedy Café, mocht je de grappen van je oom of schoonvader al vaak genoeg gehoord hebben kom dan naar een van onze kerst specials. We openen het Comedy Kerstfeest 24 December met een engelstalige show voor de “homesick” expats in Nederland en gaan dan verder met een Nederlandse Comedy Kerst Special op 25 en 26 december. Wij van het Comedy Café voelen ons geroepen om jullie goede grappen voor te schotelen en jullie een hilarische kerst te bezorgen, met of zonder (schoon)familie.

Op de valreep als afsluiter van het jaar staat er ook in het Comedy Café een traditionele oudejaarsconference op het programma 31 december met niemand minder dan de enige echte Javier Guzman. Zijn show “Zonde(r) Voornemens” heeft nu al in de oudejaarsconference prestigestrijd van het AD 4,5 van de 5 champagne glazen (sterren) gekregen. Wij kunnen niet wachten om lachend het nieuwe jaar in te knallen met deze ontzettend sterke en scherpe comedian die regelmatig bij ons op het podium staat!