Comedy Café On the Road @ De Stadstuin Utrecht

Comedy Café On the Road gaat in samenwerking met De Stadstuin Utrecht de komende maanden spetterende liveshows neerzetten!

Maak op een hilarische manier kennis met De Stadstuin Utrecht, een unieke locatie in hartje Utrecht: geniet van een 2 uur durende professionele stand-up comedy show met professionele comedians van Comedy Café Amsterdam. Denk aan Jim Speelmans, Bob MacLaren, Arie Koomen, Bram van der Velde, Rayen Panday, Jeffrey Spalburg, Anuar, Harry Glotzbach, Marco Penose, Nabil Aoulad Ayad en Tom Sligting – comedians die al heel wat op hun comedy-CV hebben staan. Maar ook aanstormende talenten als Victor Luis van Es, Bugra Han en Mark Waumans zullen de revue passeren. Zeg je buikspierkwartiertje maar af, want deze training van je lachspieren duurt 2 uur lang!

Tickets voor 1,2,4 of 8 personen inclusief mojito zijn verkrijgbaar voor een voordelige prijs. De shows zullen plaatsvinden op:
17 oktober 2015
24 oktober 2015
7 november 2015
21 november 2015

met uiteraard een smaakmakende line-up met de toppers van Comedy Café. De line-up (onder voorbehoud) zal binnenkort te zien zijn op de website en Facebook pagina van Comedy Café.

Meer informatie over De stadstuin Utrecht? Klik Hier.

Benieuwd naar de voordelige prijzen en voorwaarden? Klik hier