Javier Guzman in het Comedy Café

Op 14 mei 2015 speelt de grote comedian Javier Guzman op Hemelvaartsdag tijdens Dondersgoede Donderdag in het Comedy Café.

Tijdens Dondersgoede Donderdag nemen twee doorgewinterde comedians twee aanstormende talenten onder hun vleugels. Deze frisse wind op de donderdagavond zal de temperatuur in het Comedy Café verhogen! Met een windkracht 6 vliegen de bliksemsnelle grappen het podium over. Er is een nieuwe storm op komst!

Javier Guzman staat momenteel met zijn nieuwe solo show Absurd Verlicht in de theaters. Zes adembenemende avondvullende programma’s achterlatend, is dit Guzman’s zinderende zevende. Was het vorige programma, Delirium II, zijn meest autobiografische en confronterende show, in Absurd Verlicht is voor Javier de cirkel rond, het verleden geweest. Is de jacht op ‘t nieuwe, verfrissende al beslecht? Is alles al van alle kanten belicht? Welnee, dat zou absurd zijn! Wie cabaretier en stand-up comedian Javier Guzman kent, weet dat hij nog maar net begonnen is. Kom 14 Javier Guzman - Jens van der Veldemei a.s. langs in het Comedy Café en zie een voorproefje van zijn nieuwe show!

Donderdag 14 mei ★ 20.00 – 22.00 ★ €12,50 P.P.

MC: Vincent Geers

ACT: Bart Melief, Victor Luis van Es

HL: Javier Guzman