Seth Herzog en Dion Flynn spelen in Comedy Cafe Amsterdam!

Seth Herzog en Dion Flynn zijn beide comedians en sidekicks bij The Tonight Show dat door Jimmy Fallon wordt gehost. Vanaf jaren zijn zij verantwoordelijk voor veel humor tijdens deze grote wereldbekende TV show.

Seth Herzog (aka “the zog”) is onder meer bekend van  de wekelijkse comedy show “Sweet” waar hij elke dinsdagavond host is en zijn “Wonder Woman” routine. Klik  als je ook zo benieuwd bent wat deze routine inhoudt.

Dion Flynn staat bekend als Barack Obama in de “Late Night” show met Jimmy Fallon. Hij is over heel New York bekend geworden voor zijn stand-up improv tijdens het bedienen van de U.S Army.
Grote successen als: “Moth Storytelling Events”, “Shakespeare in the park”, “The Public Theater” en “The Guthrie” staan op zijn naam. Dion staat het hoogst aangeschreven bij het “Improv team” van “Farahnakian and Flynn” en hij is lid van de New York’s langste geïmproviseerde show: “Big Black Car”.

Dit weekend komen ze speciaal naar Amsterdam om bij de Amsterdam City Swim aanwezig te zijn. De meest grappigste ambassadeurs voor het hele serieuze doel ALS. Eerder hebben ze ook al bij de New Amsterdam City Swim in de Hudson River gezwommen voor ALS. Zie .

In samenwerking met het Amsterdam City Swim zijn wij vereerd met een optreden van Seth en Dion in het Comedy Cafe Amsterdam!

Op 5 september om 20.30 uur zullen Dion en Seth een geweldige show neerzetten!

Alvast een voorproefje?

 

Mis dit niet en boek hier snel je kaarten!!!